Kryefjala Logo

Mbaron dhimbja e zemrës për këtë shenjë horoskop

7 Janar, 2023 | 1:05 pm

Për shkak se Hëna në Luan ka aftësi shëruese, ne që e kemi shtyrë shërimin e merituar më në fund mund të jemi gati ta lejojmë atë të ndodhë.
Kjo shenjë horoskopi më në fund do të shohë shërim për zemrën e vuajtur:

•Gaforrja
Ju keni filluar të ndërtoni një histori të të menduarit si të pakënaqur dhe tani po kujton ditët kur ishe aq i mërzitur sa dita e përkujtimit ishte bërë pjesë e mërzitjes.

Ju po ndërtoni ditë, duke zgjatur dhimbjen që erdhi me një thyerje zemre dhe për shkak se nuk e keni gjetur mbylljen, ju e shndërroni atë një kujtim të vogël në kujtime të vlefshme për një jetë.

Ju tani keni kujtime nga kujtimet tuaja të këqija dhe akti origjinal nuk është më i rëndësishëm, sepse ju jeni futur në një rrjedhë të të menduarit negativ.

Jeni jashtëzakonisht me fat që kjo hënë kalimtare në Luan ju favorizon dhe do t’ju çojë deri në fund të dhimbjes suaj të zemrës.
Ti e di që e ke çuar shumë larg dhe se ka ardhur koha t’i lësh të gjitha.
Lajmi i mirë është se ju e bëni dot.
Ti e meriton!

Të ngjashme