Kryefjala Logo

Mbani frymën! “Allure Beauty” prezanton revolucionin e mjekësisë estetike “Jamber” edhe në Kosovë

2 vite më parë

Tashmë prej kohësh ju kemi prezantuar me Jamber, produktin që premton dhe realizon rininë e përjetshme për ju. (Lexo këtu)

Javën e kaluar “Allure Beauty”, klinika më e mirë e mjekësisë estetike ka mbajtur konferencën për prezantimin e Jamber. E tashmë kemi një lajm super të mirë për ju!

Jamber, revolucioni i mjekësisë estetike do të jetë pranë jush edhe në Kosovë. Me datë 28-29 maj “Allure Beauty” sjell në Kosovë Jamber, si distributori i parë në Shqipëri dhe Kosovë.

Në ditën e parë, me 28 maj do të shpjegohet në teori, ndërsa me 29 maj do të ketë praktikë mjekësore individuale.

Konferenca më e madhe dedikuar revolucionit në mjeksinë estetike do të zhvillohetnë “Swiss Diamond”, ku pjesëmarrës do jenë mjekët më në zë shqiptarë, europianë dhe jo vetëm.

Ju zini vendin tuaj në konferencë, për të tjerat mendon “Allure Beauty”.

Të ngjashme