Kryefjala Logo

Martesë në vështirësi? Lexoni dhe shpëtoni

2 vite më parë

1-Intimiteti
Për pjesën më të madhe marrëdhënia intime është një nga faktorët kryesorë që e mban marrëdhënien gjallë.

Kur çiftet mundohen të gjejnë mënyra të reja për të mos e bërë lidhjen monotone i japin mundësinë vetes ta mbajnë martesën gjallë.
Përdoret kjo taktikë edhe për të rregulluar marrëdhëniet e prishura.
Filma erotikë ose fjalë të pista gjatë aktit treguan se shpëtonin monotoninë në çift.

2-Ndryshime të reja
Të blini gjëra për shtëpinë bashkë,të gatuani bashkë,të shtriheni në të njëjtën kohë sëbashku apo të ndaheni për disa ditë që t’ju marrë malli për njëri tjetrin.
Shumë çifte kanë treguar se këto metoda kanë funksionuar.

3-Shikoni mirëqënien tuaj
Mos harro,mendja dhe trupi juaj kanë shumë ndikim mbi marrëdhënien tuaj.
Të vendosësh veten të parën është një mënyrë e mirë për ta shpëtuar marrëdhënien tuaj dhe për të evituar divorcin.

Të ngjashme