Kryefjala Logo

Marrëdhëniet intime. Gabimet që duhen anashkaluar

2 vite më parë

Edhe pse mund të keni shumë kohë me partnerin dhe keni krijuar një lidhje të fortë e pa komplekse,do ketë gjithmonë diçka që nuk shkon sidomos nëse vazhdoni të bëni të njëjtat gabime gjatë aktit intim.

Ju paralajmërojmë çfarë nuk duhet të bëni:

1-Mos hani ushqime pikante pra aktit
Ushqimet pikante ndryshojnë aromën tipike të vaginës suaj,gjithashtu shkaktojnë fryrje të barkut dhe gazra, të cilat siç e dini nuk janë aspak të këndshme gjatë aktit intim.

2-Mos u depiloni para aktit
Depilimi para marrëdhënieve intime mund të bëhet shkak për shfaqjen e ndonjë infeksioni të lëkurës si Herpesi dhe HPV madje do të ndjeni vazhdimisht irritim të lëkurës gjatë aktit dhe nuk është aspak mirë.

3-Mos konsumoni alkol
Kjo vlen më shumë për meshkujt.
Sipas një studimi të fundit meshkujt që pinë alkool kanë vështirësi gjatë ejakulimit dhe orgazmës ndaj mos e lini partnerin të shkojë tek gota e dytë.

Të ngjashme