Kryefjala Logo

Manual:Si ti mungosh një mashkulli

21 Mars, 2023 | 2:57 pm

Nuk është gjithmonë e lehtë të ndihesh i sigurt se je në mendimet e mashkullit dhe atij i mungon kur nuk je pranë.

Ju mund të pyesni veten se si ta bëni atë ti mungoni dhe nëse doni të merrni një reagim pozitiv nga një djalë, është e rëndësishme ta bëni këtë siç duhet.

•Mos e lini të mendojë se ju ka shumë shpejt.

Si ta bëni atë të mendojë për ju gjatë gjithë kohës?

Besoni apo jo, ka diçka pozitive për të thënë për të luajtur pak të vështirën për t’u arritur.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet të luani lojëra me të.

Shumë gra priren të kenë mungesë të vetëbesimit në një moment, pavarësisht nëse është më tej në marrëdhëniet e tyre ose kur ato janë ende në fazën e joshjes. Ata nuk janë të sigurta nëse djali që pëlqejnë është sinqerisht i interesuar ose nëse thjesht flirton ose luan lojëra.

Për të mos përmendur faktin se ka kaq shumë klishe rreth tradhtisë së burrave, saqë mund të jetë mjaft e vështirë t’i besosh dikujt.

Pra, tregohuni të zgjuar për kohën që kaloni me të.

Mbani opsionet tuaja të hapura dhe lëreni që t’ju tregojë veten.

Mos u angazhoni për asgjë derisa të jeni të sigurt se ai është serioz.

Merrni kohën tuaj me marrëdhënien dhe lëreni të ndërtohet me një ritëm të shëndetshëm, në mënyrë që të dini se kur më në fund t’i përkushtoheni atij, është një gjë vërtet e mirë!

•Mos i thuaj po atij çdo herë.

Pyes veten se çfarë t’i thuash atij për ta bërë ti mungosh? Përgjigja është çuditërisht e shkurtër: “Jo”.

Tingëllon kundërintuitive t’i thuash jo një djali kur vërtet do të doje të kaloni kohë me të, por në fakt është një ide e mirë. Burrat mund të humbasin interesin nëse jeni gjithmonë në dispozicion të tyre, veçanërisht në fillim të marrëdhënies.

Nëse dëshironi të jeni e vetmja vajzë për të cilën ai mendon gjatë gjithë ditës, të qenit paksa e largët dhe e paarritshme mund t’ju bëjë edhe më tërheqëse në sytë e një mashkulli.

Të bësh këtë në çast ju bën një sfidë intriguese, që do të thotë se ai ose do t’ju ndjekë në mënyrë që të hyjë në një marrëdhënie me ju ose do të rrezikojë t’ju humbasë në një lidhje tjetër.

•Krijoni kujtime së bashku.

Një nga mënyrat më të mira për ta bërë atë ti mungoni është të siguroheni që koha që kaloni së bashku të jetë e paharrueshme.

Përveçse po shijoni kohën së bashku, po krijoni edhe kujtime pozitive që mund të ndihmojnë në ndërtimin e marrëdhënies tuaj dhe ta bëjnë atë të mungojë, edhe kur jeni larg njëri-tjetrit.

E keni gjetur ndonjëherë veten duke buzëqeshur vetëm sepse po mendonit për një moment të veçantë që ju të dy ndatë? Në atë kohë ka vetëm një gjë në mendjen tënde: ta shohësh atë dhe ta përjetosh sërish atë gëzim.

Mbaje këtë parasysh kur dëshiron ta bësh atë  që ti mungosh.

Të ngjashme