Manuali i ndarjes perfekte.Sepse edhe kjo punë do mjeshtëri!

3 muaj më parë

Lavdëro djem të tjerë tek ai

Nëse fillon të shprehësh adhurim për një djalë tjetër, sidomos nëse edhe ai e njeh, diçka do ndodhë dhe mbase do i japë vetë fund lidhjes.

Turpëroje në publik

Nuk po themi ta teprosh, por nëse ai si ka qejf përqafimet para njerëzve, ti jepja dhe prit reagimin. Ose korrigjoi gramatikën në sy të të tjerëve.

Mos shko në shtëpi me të

Nëse nuk jetoni bashkë mund të përdorësh justifikime të ndryshme që të mos i shkosh në shtëpi e të mos keni intimitet.

Nis diskutime qesharake

Nis një debat pa kuptim derisa ta acarosh dhe pastaj hiqu si e pafajashme.

Shtiru

Niseni debatin duke kërkuar gjëra të shtrenjta udhëtime, bizhu, detaje që ti po i kërkon si diçka që duhet ta kishe, por ai nuk ta ka dhënë. Kështu ai do e kuptojë se mbase nuk bëni për njëri-tjetrin.

Të ngjashme