Kryefjala Logo

Manual i marrëdhënieve intime,hidhini një sy këtij artikulli

2 vite më parë

•Mos shpresoni se hera e parë është e mrekullueshme
Në përgjithësi përmirësohet me kalimin e kohës por vetëm pasi të njiheni me partnerin dhe të mësoni trupin e tij, qefet e tij dhe do ndiheni më komod dhe të lirë.

•Ndjeni siguri
Sigurohuni para që partneri juaj ka përdorur prezervativ.
Sëmundje të ndryshme transmetohen gjatë aktit dhe shtatzani të padëshiruara.
Femrat e virgjêra kanë gjasa më shumë për t’u infektuar sesa meshkujt.

•Mos harro paralojën
E puthura, prekja, akti oral,të gjitha kto bëjnë pjesë në përvojën intime.
Kjo nuk është vetëm një akt intim por dhe një mësim!

•Mos prit menjëherë orgazmën
Orgazma vjen me një ndjenjë rehatie, eksitimi dhe njohuri të mirë të trupave të njëri­ tjetrit.
Kjo kërkon kohën e vet sigurisht.
Për një femër është shumë e vështirë ta arrijë që herën e parë,por jo e pamundur..

Të ngjashme