Kryefjala Logo

Mami thotë se vajza 4-vjeçare pretendon se një ‘fantazmë’ po e shqetëson natën,por prindërit frikësohen se është diçka shumë më e keqe

18 Mars, 2023 | 11:56 am

Vajza e vogël e një mami i tha tezes se fantazmat e kanë ngacmuar seksualisht gjatë natës.

Nëna, kuptohet, u trondit thellë kur vajza e saj tha “sheh fantazma në dhomën e saj dhe se ata i prekin vaginën”.
Por duke pasur parasysh çuditshmërinë e pretendimit, ajo ishte plotësisht e pasigurt se si të përgjigjej.
Nëna tha se menjëherë e raportoi situatën tek autoritetet lokale dhe se një intervistë mjeko-ligjore ishte caktuar menjëherë. Natyrisht, ajo filloi t’i bënte pyetje vajzës së saj për situatën, por ato u treguan të kota për të kuptuar se çfarë po ndodhte.

Vajza e vogël tha se dy fantazma e vizitojnë atë gjatë natës, njëra me emrin Silly dhe tjetra e quajti diçka “djallëzore”, siç e shpjegoi nëna, dhe se ata e prekin vaginën e saj.

“Është e njëjta histori tre herë tani,” shkruan ajo.
“Ata prekin vaginën e saj, vijnë natën dhe janë të bardha tha ajo.”
Ajo gjithashtu pyeti nëse vajza e prek ndonjëherë vaginën e saj vetë dhe tha se e bënte ndonjëherë, gjë që mamaja e siguroi se ishte mirë.

Mami nuk di çfarë të mendojë sepse vajza e saj nuk duket e frikësuar.

Nëna është shumë e hutuar nga detajet e historisë që tregon vajza e saj dhe pyet veten nëse është një ëndërr e përsëritur apo diçka që ka ndodhur në të vërtetë.

“Ajo thotë se ka frikë nga fantazma”, shkruan nëna, “por kur përmend se e prekin, nuk duket e frikësuar”. Vajza e saj gjithashtu thotë se fantazmat shkojnë nën shtratin e saj.

Mami raporton se të vetmit të tjerë në shtëpinë e tyre janë bashkëshorti dhe djali 8-vjeçar. “E kam pyetur nëse ndonjëri prej nesh e ka prekur atë apo në shkollë dhe ajo gjithmonë thotë jo, vetëm fantazma dhe veten.”

Pavarësisht historisë së çuditshme dhe detajeve të padepërtueshme, ajo është padyshim e tmerruar, siç do të ishte çdo prind. “Nuk e di se çfarë të bëj për këtë dhe jam shumë e shqetësuar”, shkruan ajo dhe u kërkoi prindërve të tjerë për këshilla ndërsa pret që autoritetet të hetojnë.

Ekspertët thonë se nëna bëri gjithçka në mënyrën e duhur për të trajtuar pranimin e vajzës së saj për abuzim seksual.

Sipas udhëzimeve të përcaktuara nga Rrjeti Kombëtar i Stresit Traumatik të Fëmijëve, ose NCTSN, gjëja më e rëndësishme që një i rritur duhet të bëjë kur një fëmijë raporton abuzim seksual është t’i besojë ata—veçanërisht sepse, siç detajon videoja më poshtë, fëmijët rrallë gënjejnë se po ngacmohen. .

NCTSN rekomandon gjithashtu që të qëndroni të qetë dhe “të pyesni drejtpërdrejt fëmijët nëse dikush i ka prekur trupat e tyre në një mënyrë që nuk i pëlqente ose i ka detyruar të bëjnë gjëra që nuk donin t’i bënin”.
Lëvizja e nënës për të siguruar vajzën e saj se ajo nuk kishte bërë asgjë të keqe dhe se ishte në rregull të prekte trupin e saj ishte gjithashtu lëvizja e duhur, sipas organizatës.

Dhe ndoshta më e rëndësishmja, përfshirja e autoriteteve lokale ishte një hap tjetër jetik.

Të ngjashme