Kryefjala Logo

Mami refuzon të lejojë ish-in të takojë binjakët e tyre pasi e mbajti sekret shtatëzaninë kur ai i ‘braktisi’

4 javë më parë

Gjërat ishin të vështira për nënën, e quajtur Rita, që në fillim. Në postimin e saj në internet, ajo shkroi: “Tre vjet më parë, kuptova se isha shtatzënë disa muaj pasi ish i dashuri im, Luke, më tradhtoi me një vajzë që takoi në internet”.

Kur ajo u përball me të për këtë, “ai paketoi valixhet dhe u largua nga vendi me [gruan tjetër]”. Rita nuk ka folur më me të që atëherë dhe ka rritur vetëm djemtë e tyre binjakë pa asnjë lloj mbështetjeje prej tij.

Ajo kurrë nuk i tha për shtatzëninë, por tani ai ka marrë vesh për binjakët dhe dëshiron të krijojë një lidhje.

Meqenëse Luke dhe e dashura e tij kohët e fundit u kthyen në vendlindjen e tyre të përbashkët, ai dëgjoi nga një mik i përbashkët për binjakët dhe tani dëshiron të takojë fëmijët e tij (dyshohet se e shtyu ta bëjë këtë nga e dashura e tij.)

“Unë u befasova kur dëgjova për herë të parë lajmin sepse ai nuk ka treguar asnjë interes për djemtë tanë për tre vitet e fundit”, ka shkruar Rita. “Isha e zemëruar, e lënduar dhe e hutuar që shoku im i tha atij informacionin.”

“Sinqerisht nuk ndihem rehat duke e lënë atë të kthehet në jetën tonë pas mënyrës sesi ai më trajtoi dhe na braktisi”, vazhdoi ajo. Ajo nuk ka nevojë për paratë e tij, kështu që ka pak nxitje që ajo të rivendosë kontaktin. “Mendimi se ai ishte në jetën e tyre pas asaj që na bëri  më mbush me frikë”-shprehet ajo.

Ajo gjithashtu nuk dëshiron të merret me konfliktin e pashmangshëm që do të lindë. “Unë nuk dua që ai të shkaktojë një skenë të madhe për mua që nuk i them kur nuk kisha asnjë mënyrë për ta kontaktuar atë”, pohoi ajo. Por disa në familjen e saj mendojnë se ajo i detyrohet Lukës t’i japë atij një shans.

Të ngjashme