Mami i preu flokët vajzës së saj sepse ajo ‘nuk donte t’i krehte më’

5 muaj më parë

Në një video, përdoruesja e TikTok, Gwenna Laithland u zbuloi ndjekësve të saj se kur vajza e saj ishte dy vjeçe, ajo absolutisht e urrente që dikush të provonte t’i krehte ose t’i rregullonte flokët. Laithland përfundimisht ishte ngopur me neverinë e vazhdueshme të vajzës së saj për të rregulluar flokët dhe vendosi ta rregullonte vetë problemin.

Laithland i preu flokët vajzës së saj sepse e urrente t’i krehte.

Në videon e Laithland, ajo foli sinqerisht për realitetin e të qenit nënë dhe se ndonjëherë ka beteja prindërore që thjesht nuk duhet të zhvillohen pikërisht në atë moment. “Ia preva flokët vajzës sime sepse nuk donte t’ia krehja,” pranoi ajo.

Për t’u larguar nga komentet e vrazhda nga të huajt në internet për mënyrën se si ajo e rrit vajzën e saj, Laithland inkurajoi shikuesit që të dëgjonin në të vërtetë historinë e saj, duke thënë: “E di që disa prej jush janë tashmë në seksionin e komenteve duke shkruar një paragraf të tërë se si është prindërimi i tmerrshëm. , është traumatizuese, dhe si mund ta dëgjoja unë.”

Ajo shpjegoi se kur vajza e saj tani katër vjeçe ishte dy vjeç, nuk i pëlqente absolutisht që t’i krehnin lëmshjet në flokët e saj. “Po flas duke bërtitur, vajtim, kërcëllimë dhëmbësh. Ndeshje mundjeje të denja për WWE vetëm për t’i zgjidhur flokët,” tha Laithland.

Pasi kuptoi se vajza e saj nuk ishte adhuruese e krehjes së flokëve, Laithland e çoi vajzën e saj në sallonin e flokëve dhe kërkoi një stilist që t’i presë flokët në një bob që i binte pikërisht nën mjekër.

“Dy-vjeçarët janë shumë, ata thjesht po mësohen me trupin e tyre, bota e tyre po zgjerohet, ata kanë filluar të krijojnë opinione të tyre dhe nuk më pëlqeu, kjo ishte koha e duhur për të filluar betejën e higjienës,” vuri në dukje Laitland.

Tani, dy vjet më vonë, vajzës së saj i pëlqen t’i lajë flokët dhe t’i stilojë, gjë që Laithland e vlerëson se vajza e saj po rritet dhe ka një tolerancë më të lartë për disa gjëra, si të ulet dhe t’i lejojë njerëzit t’i rregullojnë flokët.

“Kjo është pjesërisht për shkak se ne nuk e bëmë atë një problem,” vazhdoi ajo. “Ne e minimizuam konfliktin duke minimizuar sasinë e flokëve që duhej të krehnim. Disa mund të thonë se kjo është kapitullim ndaj një fëmije dy vjeçar, unë them të punosh më zgjuar, jo më shumë.”

Laithland shtoi se si prind, detyra e saj është t’i mësojë vajzës së saj shumë mjete të dobishme që mund ta ndihmojnë atë gjatë jetës, por ato mësime nuk duhet të mësohen të gjitha menjëherë ose që në moshë të re.

Të ngjashme