Mami filmon veten duke u shtirur për një dhimbje koke për të parë se si fëmijët e saj do të reagojnë

6 muaj më parë

Një nënë e katër fëmijëve ka filmuar veten duke shtirur një dhimbje koke për të parë se si do të reagojnë fëmijët e saj.

Në video, nëna vendos kamerën e saj për ta kapur atë të shtrirë në divan, ndërsa dora e saj shtrihet në ballë në një mënyrë që tregon se ajo nuk ndihet mirë.
Në tekstin e mbivendosur, ajo shkroi: “Reagimi i fëmijëve të mi ndaj dhimbjes së kokës”.
Djali i saj i parë, i cili duket se është në moshë kolegji, hyn në dhomën e ndenjes dhe menjëherë vëren nënën e tij duke u shtrirë. “Cfare ndodhi?” e pyeti duke qeshur.
Kur ajo përgjigjet se nuk është asgjë dhe ka thjesht një dhimbje koke, ai fillon të shtrihet mbi të.
“Ti je mbi mua,” ankohet ajo, duke u përpjekur ta largojë atë nga vetja.
Pasi dëgjon se ajo është e lodhur, ai i thotë asaj se do të ngjitet lart të shikojë Denin, vëllain e tij më të vogël në vend të saj ndërsa ajo bie në gjumë.

Më vonë, djali i saj i dytë i madh hyn në dhomë.
Në heshtje, ai i hedh një vështrim të shkurtër nënës së tij në divan duke menduar se ajo është në gjumë me parakrahun e saj që mbulon fytyrën.
Pa thënë asgjë, ai shkon dhe fik dritën në dhomën e ndenjjes.
Pasi fik dritën, ai del nga dhoma për të mos e shqetësuar mamin.

Në klipin tjetër, vajza e vetme e mamasë, e cila duket se është rreth gjashtë ose shtatë, hyn në dhomë. “Çfarë ndodhi, mami? Je mirë?” pyeti vajza.

Kur nëna e saj thotë se është mirë, vajza e saj vazhdon të pyesë me qeshje nëse dëshiron të shkojë në kafene.
Kur ajo pranon, vajza e vogël largohet me gëzim nga dhoma, duke thënë në dalje se do të marrë një “tortë me çokollatë”.

Dhe së fundi, djali i saj më i vogël, shkon tek mamaja e tij në klipin e fundit.
Ai ngjitet sipër saj, duke i vendosur një puthje në buzët e saj para se të pyesë mamin nëse është mirë.
Kur ajo i thotë se është, ai mërzitet prej asaj që dhe largohet nga kamera.
Megjithatë, ai thirret shpejt nga nëna e tij, e cila i zgjat krahët për ta përqafuar, të cilën ai e pranon me kënaqësi dhe lumturi ndërsa struket në gjoksin e saj i çliruar.

Të ngjashme