Kryefjala Logo

Mamaja i jep trashëgiminë e djalit gruas dhe foshnjës që ai braktisi

2 Janar, 2024 | 10:53 am

Nëna dhe burri i saj e përjashtuan djalin e tyre nga vullneti i tyre pasi ai tradhtoi dhe braktisi gruan dhe fëmijën e tij. “Djali im (24) e keqtrajtoi dhe përfundimisht e tradhtoi ish-gruan e tij, ndërsa ajo ishte 3 muajshe pas lindjes,” shkroi nëna në postimin e saj në internet. “Ai po largohet nga qyteti për të shkuar me gruan tjetër dhe me sa duket nuk është penduar.”

Të mbetur pa asgjë dhe askund për të shkuar, prindërit morën në shtëpi ish-gruan dhe fëmijën e djalit. Pasi dëgjoi për heqjen e tij nga testamenti, djali filloi “të ndërmerrte një fushatë për të fajësuar dhe turpëruar mua dhe burrin tim për vendimin që kemi marrë”.

“Mjerisht, shumë anëtarë të familjes po marrin anën e tij dhe e quajnë nusen time tani ‘një e huaj’ ose ‘jo familje’ duke thënë se po bëjmë një gabim që do të na kushtojë djalin tonë,” shkroi gruaja. “Ne jemi “arsyeja” e nxehtësisë dhe kritikave dhe është e bezdisshme dhe rraskapitëse, por ne po qëndrojmë në këmbë sepse mendojmë se është e drejtë të sigurohemi që nipi ynë dhe nëna e tij të kenë një jetë të qëndrueshme pas asaj që djali im u bëri atyre.”

Të ngjashme