Kryefjala Logo

Lulja juaj e preferuar lidhet me ju më shumë nga çfarë mendoni

9 Maj, 2022 | 12:19 pm

•Trëndafili
Udhëtimet dhe aventurat janë stili i jetesës së një adhuruesi trëndafilash që me karakteristikat e tyre të veçanta ju bëjnë të magjepsur.

•Karafili
Keni aftësi filozofike dhe për të mësuar gjuhë të huaja pasi dhe kjo lule njihet prej kohës së Romës dhe Greqisë së lashtë.

•Orkidea
Jeni misteriozë por edhe shumë dhe delikatë,me siguri që në dollapin tuaj fshihen thesare.

•Tulipani
Dalloni për shijet e kuzhinës dhe veshjet tuaja që bëjnë këdo të kthejë kokën në rrugë.

•Manjola
Lulja e Manjolës lulëzon vetëm në muajin Maj,ta dini se jeni të veçantë, të këndshëm dhe me shumë mundësi vini nga një familje me emër.

Të ngjashme