Kryefjala Logo

Llojet e selfieve që do të tërheqin menjëherë vëmendjen e ish-it tuaj

5 Gusht, 2023 | 1:03 pm

Me teknologjinë ku është sot, nuk na duhet vetëm t’i dërgojmë mesazhe ose email gjërave. Ne mund të ngarkojmë, ndajmë, tekst, Snapchat, lidhje, Instagram – lista vazhdon dhe vazhdon të rritet.

Të kesh kaq shumë opsione virtuale lidhjeje do të thotë që ish-ët tanë janë në një distancë shumë më të afërt se sa dikur.

Këtu janë 4 selfie që do të tërheqin menjëherë vëmendjen e ish-it tuaj:

1. Selfie standarde

Vishni buzëqeshjen e lezetshme që kujtojnë kur ju të dy kalonit gjithë ditën së bashku në shtrat, këmbët të ndërthurura dhe çarçafët të shtrembër nga rrotullimi, të qeshurit dhe t’i thoshit njëri-tjetrit diçka të ëmbël.

2. Selfie duke qarë

Ju lutemi thjesht mos.

Po, ne të gjithë përjetojmë trishtim kur diçka që duam ikën, por pjesë e procesit të shërimit është ta bëjmë këtë pa to.

Kjo të bën më të fortë në fund.

Ndërsa logjika mund të jetë aty në këtë moment, ndoshta do të ndiheni të turpëruar për sa irracionalë keni qenë në prapavijë. Këshilla ime: mbajini këto për projekte artistike sapo të jeni mjaft larg nga ndarja.

3. Selfie pothuajse e fshehur

Fytyra juaj ndoshta është e fshehur në këto, por ju jeni të veshur ose duke mbuluar disa pjesë. Mendimi im logjik në këtë është, nëse po përpiqesh të kthesh ish-in tënd, mund të shkosh deri këtu. Realiteti është se ata me shumë gjasa kanë parë gjithçka që ka për të parë tashmë. Ngacmimi mund të mos ia dalë.

4. Selfie me qafë poshtë

Të gjithë mund të jemi realë për një sekondë dhe të pranojmë se e kemi bërë këtë shkrepje një ose dy herë (ose dymbëdhjetë), por sa shpesh e kemi përdorur atë për të rikthyer ish-ët tanë? Pra, a është efektiv? Mendoj se kjo është pyetja e vërtetë dhe mendoj nëse është efektive. Është shumë më e prirur të punoj për audiencën time më të re, më të aftë për teknologjinë. Personalisht, më ka funksionuar vetëm një herë. Ajo që në të vërtetë ka qenë efektive nuk është një selfie ose një tekst natën vonë që ndoshta është jokoherent. Në ribashkimin me ish-et në çdo nivel, ajo që më ka dhënë rezultate të dëshiruara është respekti, distanca dhe ndershmëria pas një kohe të gjatë dhe pasi të dyja palëve u është dhënë kohë për t’u kthyer në atë që janë.

Të ngjashme