Kryefjala Logo

Liri apo dashuri?Për këtë shenjë gjithmonë liri!

13 Korrik, 2023 | 4:12 pm

Ajo që po ndodh këtu është se shenja e pavarur e zodiakut që refuzojnë të respektojnë rregullat e një marrëdhënieje të përkushtuar do të përfundojnë meshumë se gjasa, duke lënduar ndjenjat e kujtdo që dëshiron të jetë në një marrëdhënie me ta.

•Binjakët
Ti e di saktësisht se si ta jetosh jetën tënde, sepse ndihesh sikur ke qenë afër për një kohë të gjatë për të parë se çfarë funksionon dhe çfarë jo, dhe sepse tashmë e ke mjaft të vështirë me anëtarët e familjes, gjëja e fundit që dëshiron. do të thotë të përfshihesh thellë me një partner romantik. Ideja e romancës është e mrekullueshme për ju, por të qetësoheni dhe të keni një familje ju bën të dëshironi të nxirrni sytë dhe më 14 korrik 2023, do ta ndjeni këtë shumë fort.

Dhe kështu, nëse dikush në jetën tuaj ka pasur idenë e të qenit në një marrëdhënie të përkushtuar ‘afatgjatë’ me ju, ju do t’i thoni sot se nuk ju pëlqen kjo. Ju do të ndjeni Hënën kalimtare te Binjakët në kockat tuaja dhe do t’ju sigurojë në mendimet tuaja. Është rruga juaj apo autostrada … dhe pse jo? Në fund të fundit, është jeta juaj.

Të ngjashme