Kryefjala Logo

Lidhja në distancë nuk bën për këtë shenjë horoskopi

3 Janar, 2023 | 12:29 pm

Është fillimi i vitit dhe ne të gjithë po kërkojmë ta mbështjellim jetën tonë në pako të vogla miqësore me lidhëse të vogla të bukura.
Ne duam të dimë se ku qëndrojmë në jetën tonë të dashurisë.

Marrëdhënia e cilës shenjë në distancë përfundon në muajin janar sepse nuk e mban dot më presionin?

•Ujori
Nëse je i sinqertë me veten, e di se çfarë po bën..
Ju po përdorni dikë për argëtim dhe ideja që ai nuk është në fytyrën tuaj, pasi ju keni një lidhje dashurie në distancë me të, e bën më të mirë.
Ju nuk keni pse të merreni me ta gjatë gjithë kohës dhe keni ardhur për të shijuar mungesën e komunikimit tuaj.
Kur ju duhen, i telefononi.

Ju i injoroni ato kur nuk keni nevojë për to – dhe anasjelltas.
Gjatë këtij viti të ri, do të zbuloni se i dashuri juaj në distancë ka dikë tjetër në jetën e tij …
E bukur sa zgjati, por egoja jote nuk do të jetë në gjendje ta pranojë faktin që nuk je i vetmi në jetën e këtij personi.
Koha për t’i dhënë fund asaj lidhjeje pasi duket sikur prisnit vetëm një arsye për ta mbyllur.

Të ngjashme