Kryefjala Logo

Lidhja mund të përfundojë për këtë shenjë horoskopi

31 Tetor, 2023 | 12:46 pm

Ndërsa vijmë në fund të tetorit dhe hyjmë në muajin më të errët të nëntorit, shumë prej nesh mund të ndalojnë për të pyetur veten se çfarë po ndodh saktësisht në jetën tonë…

•Virgjëresha

Gjithçka që dini është se çdo gjë që po ndodh në marrëdhënien tuaj është bërë pikërisht gjëja që ju duket se është përfundimisht e mërzitshme, e mërzitshme nga të gjitha gjërat. Kjo nuk është ajo për të cilën keni nënshkruar, dhe ndërsa nuk po sillni asgjë të re ose emocionuese në tryezë, e vërteta është se jeni po aq të mërzitur me veten sa jeni me personin përballë jush.

Këtë javë, ju do të bëni diçka që thjesht nuk e bëni: do të filloni fundin. Kjo është shumë ndryshe nga ju dhe mund t’ju bëjë të nervozoheni ose të tërhiqni deklaratën tuaj, por edhe nëse e bëni këtë, në fund të javës do ta kuptoni se është vërtet shumë vonë. Kjo marrëdhënie është në rrugën e shpejtë drejt Asgjësë dhe kjo ju frikëson më shumë se çdo gjë.

Ndërsa ndodh me ju, do të thoni diçka kaq fyese dhe të vrazhdë sa që mund të jetë e pamundur të tërhiqet, në fund të fundit.

Datat dhe momentet për t’u mbajtur parasysh: Ndërsa fundi i tetorit është thjesht një vazhdim i gjithçkaje që keni ndjerë deri në këtë pikë, nuk do të jetë deri në 3 dhe 4 nëntor që të shihni një aktivitet të vërtetë. Kjo do të përfundojë në prishjen e marrëdhënies. A do të jeni të lumtur për këtë? Ndoshta jo, por është një fillim.

Të ngjashme