Lidhja juaj do të zgjasë pafund nëse eleminoni këto gabime

5 muaj më parë

-Të kërkoni perfeksionin
Dalloni gabime dhe sjellje që menjëherë doni ti ndryshoni.
Doni të jetë si ‘filani’ dhe nëse jo atëherë ndahesh.

Në një çift partnerët duhet të përshtaten me njëri tjetrin jo të ndryshojnë për njëri tjetrin.

-Të bëhesh posesive
Qejfi për të ndjenjur bashkë në fillim është shumë i madh por mos u bëj mbytëse.
Secili duhet të respektojë hapsirën e tjetrit.

-Mos flisni për ish-in
E dimë që kjo temë është e pashmangshme por jo që në fillim !
Doi jepni shkak të mendojë se ju ende mendoni për të.

Të ngjashme