Kryefjala Logo

Liceu Artisitik jep koncert për 60 vjetorin e Universitetit të Arteve

1 vit më parë

Koncert Souvenir
Mësuesit e Liceut Artistik “Jordan Misja”Tiranë japin koncert klasik për 60-vjetorin e Akademisë së Arteve sot Universiteti i Arteve.

Shumë breza që sot luajnë në instrument dhe këndojnë nëpër botë kanë dalë nga këto dy institucione kulture.

Orkestra e Liceut Artistik nën drejtimin e Dirigjentes Besa Kacinarit dhe udhëheqëse artistike Etleva Kolnikaj do të luhen dhe kendohen vepra të kompozitorëve botërore si Mozart Scalatti Liszt Vivaldi etj.

Ju ftojmë sonte me 7 Qershor ora 19:30 në Universitetin e Arteve.

F2D6933F 2793 413C B29A B6F18D0D2F23

3B561E3B 590B 43BA 9100 42533097A6CD

Të ngjashme