Kryefjala Logo

Lexoni si të bëni dëshirat realitet pa ndihmën e askujt

24 Mars, 2022 | 11:02 am

1-Shiko ëndrra me sy hapur
Ëndërron me sy hapur? Për të shndërruar dëshirat e tua ka nevojë të besosh dhe të ecësh drejt asaj që nuk ke guxuar kurrë.

2-Ndiq shembuj praktik
Ëndrrat me sy hapur përmirëson kapacitetin për të planifikuar të ardhmen: një stimul i vërtetë për krijimtarinë dhe rritjen e aftësisë së zgjidhjeve të problemeve.
Shtoji detaje dëshirave të tua dhe shfrytëzo momentin para se të flesh: do të ketë efektin e meditimit.

3-Përqëndrohu!
Vepro në mënyrë të ndryshme. Interneti është një mjet i çmuar, nëse e përdor me inteligjencë.
Eleminoni miqësitë që flasin për thashetheme dhe mëso ti dedikosh më shumë vëmendje atyre që të frymëzojnë pozitivisht.

4-Bëj analiza
Krijo një dokument ku të mbash shënime.
Të ndihmon të zhvillosh strategji të reja dhe të kesh një vizion realist.
Shumë shpesh ajo që qëndron mes ëndrrave dhe suksesit është vetë mendja juaj!

Të ngjashme