Kryefjala Logo

Largoni shpejt e shpejt gjëndjen e ankthit me këto metoda

2 vite më parë

Asnjë ditë nuk është njësoj prandaj edhe shqetësimet janë të ndryshme dhe ankthi vjen menjëherë.

Psikologët na japin një ndihmë për ta praktikuar sa herë që ndihemi nën oresionin e ankthit dhe nuk dini si ta përballoni:

•Numëro mbrapsht nga 5 deri në 1 për të rikthyer kontaktin me realitetin.

•Identifikoni 5 gjëra që shikoni

•Gjeni 4 gjëra që i dëgjoni

•Gjeni 3 gjëra që i ndjeni

Dhe në fund vetëm 2 gjëra që i nuhatni.

Kjo metodë përdoret për t’ju kthyer në realitet dhe nuk lejon që truri të shkojë drejt mendime të gabuara.

Të ngjashme