Largoni fëmijët nga fenomeni “TikTok”.Mësoni si ti mbroni:

9 muaj më parë

Si fillim duhet theksuar se 30% e përdoruesve të ‘Tik Tok’, janë nën 18 vjeç dhe kjo shifër është e frikshme, pasi kontrolli dhe termat e sigurisë lënë shumë për të dëshiruar.

Në ‘Tik Tok’, përtej argëtimit zhvillohen sfida të ndryshme të cilat jo shpesh kanë rrezikur jetën e përdoruesve të çdo moshe.

Për më tepër, fëmijët kanë tendencën të bëhen të varur ndaj aplikacionit dhe të zhvillojnë sjellje agresive vetëm prej tij.

Gjithashtu sugjerohet që profilet të jenë privatë që të mos aksesohen nga çdokush.

Prindërit ndonjëherë harrojnë është fakti që përdorimi i këtij aplikacioni i hap rrugën edhe pedofilëve apo personave që abuzojnë me fëmijët

Të ngjashme