Kryefjala Logo

Larg këtyre shenjave toksike të horoskopit

2 vite më parë

Njerëzit toksikë nuk i do askush në shoqëri por ja që ata janë mes nesh gjithmonë.
Me dashje apo padashje,njerëzit toksikë ju “infektojnë” edhe ju me negativitet dhe krijohet një rreth vicioz shumë i vështirë për të dalë .

Edhe shenjat e horoskopit janë toksike e dinit?
Nëse jo,ju tregojmë cilat janë dhe pse:

1-Peshorja
Kjo shenjë konsiderohet si një nga shenjat më hipokrite të horoskopit dhe di shumë mirë si të sillet me të tjerët.
Peshorja klasike vështirë se do ta pranonte një qëndrim negativ, ndaj e bën atë veçanërisht toksik në një lidhje.

2-Peshqit
Personat që i përkasin shenjës së Peshkut në horoskop humbasin identitetin e tyre kur janë nën presion dhe mund të bëhen toksikë në një lidhje shumë lehtë.
Duke u munduar të përshtatet me natyrën e karakterit të secilit person që takon,humb vërtetësinë e personalitetit të tij.

Të ngjashme