Lajme jo të mira për këtë shenjë horoskopi që do kërkojë ndarjen nga partneri

1 javë më parë

Jo çdo gjë është menduar të zgjasë përgjithmonë dhe këtë periudhë kjo shenjë e horoskopit do kuptojë se personi me të cilin eshtey nuk është ai me të cilin duan të jenë përgjithmonë dhe duke e ditur këtë gjë do të vendosë ti jap fund gjithckaje.
Për cilën shenjë po flasim?

•Ujori

Ajo që e bën këtë periudhë të ndjehet kaq keq për ju është se nuk ju pëlqen të dështoni në asgjë dhe njohja e asaj që ka ndodhur në marrëdhënien tuaj duket si dështim i pastër për ju.

Ndërsa mund ta pranoni lehtësisht se personi me të cilin jeni thjesht nuk bën për ty,sërisht nuk jeni gati të merrni ndonjë përgjegjësi për pjesën tuaj në atë që përfundimisht do të jetë fundi i kësaj lidhjeje.

Ju nuk jeni dikush që shikon shumë nga afër veprimet tuaja dhe kështu përfundimi i pashmangshëm do t’i fajësohet vetëm personit tjetër.
Ndjenja e dështimit duket e lartë dhe nuk ju pëlqen por preferoni të pranoni humbjen sesa të vazhdoni me dikë që qartësisht nuk është për ju.

Me kalimin e kohës do të arrini në përfundimin se e vetmja mundësi që keni në dispozicion është t’i jepni fund dhe ju nuk do të prisni shumë gjatë.

Të ngjashme