Kryefjala Logo

Ky vit sjell hapin e madh për këtë shenjë horoskopi

2 Janar, 2023 | 1:40 pm

Në vitin 2023, si Saturni ashtu edhe Plutoni po ndryshojnë shenja që përfaqësojnë ndryshime të mëdha në marrëdhëniet e çdo shenje të horoskopit dhe mënyrën se si ju doni diçka.
Njëra shenjë në veçanti do të bëjë një hap të madh..
Cila?

•Peshqit
2023 fillon të vijë nga një kulm i jashtëzakonshëm astrologjik, duke pasur Jupiterin dhe Neptunin të drejtpërdrejtë brenda shenjës suaj të Peshqve.

Neptuni ka të bëjë me ëndrrat dhe dashurinë e pakushtëzuar ndërsa Jupiteri është planeti i fatit, bollëkut dhe krijon zgjerim në të gjitha fushat që prek.
Kjo ju futi në një fazë vendosmërie më të madhe pasi Jupiteri në Dashi aktivizoi ndjenjën tuaj të vlerës dhe atë që ju dhe kush sigurisht dëshironi më shumë.

Saturni njihet si zot i kohës dhe karmës dhe shpesh merr një hov të keq për të qenë mësues i horoskopit .

Çfarëdo që keni filluar në marrëdhënien tuaj romantike do të shndërrohet në një kapitull të ri.
Kjo është energji përkushtimi dhe do të përfaqësojë një ndryshim nga i cili nuk ka kthim prapa. Saturni në Peshqit funksionon ndryshe nga se në shenjat e tjera, pasi kjo shenjë romantike e ujit ka të bëjë me dashurinë e pakushtëzuar dhe shpirtërore, kështu që Saturni do t’i marrë këto parime gjatë kësaj kohe duke lënë pas shkëputjen e Ujorit.

Kjo është një kohë për të vendosur më në fund se çfarë lloj marrëdhënieje dëshironi vërtet dhe sa larg do të shkoni për ta arritur atë. Viti i ardhshëm premton jo vetëm më shumë romancë, por edhe më shumë angazhim.
Me të vërtetë jeni gati të hyni në një kapitull krejt të ri të jetës suaj të dashurisë.

Të ngjashme