Kryefjala Logo

Ky janar e gjen këtë shenjë horoskopi me dëshirën për ti dhënë fund lidhjes

1 Janar, 2023 | 1:06 pm

Në muajin e ri që erdhi, më në fund jepet qartësia dhe shenja nga universi që kjo shenjë e horoskopit të fillojë të lëvizë drejt një kapitulli të ri në jetë.
Cila është kjo shenjë?

•Binjakët
Që nga fundi i gushtit, ju keni ndjerë pasiguri më të madhe për të ardhmen e marrëdhënies suaj.
Ju keni vënë në dyshim faktorët tuaj motivues dhe jeni përpjekur të reflektoni nëse marrëdhënia juaj është me të vërtetë problemi apo nëse është diçka brenda vetes.

Muajt ​​janë përplasur me njëri-tjetrin dhe ndërsa ju është kërkuar të përqendroheni nëse doni të largoheni nga kjo marrëdhënie, duket sikur jeni bërë të prisni.
Nuk ju duk sikur ishte koha, as për shkak të konfuzionit tuaj, as për shkak se ishte sezoni i festave dhe ishte e pamundur të vendosje apo të largoheshe gjatë asaj kohe.
Arsyeja e gjithë këtij reflektimi është se në të njëjtën kohë, gjërat filluan të ndiheshin të zbehta.

Gjatë kësaj periudhe, Marsi u kthye në retrogradë në fund të tetorit, duke penguar çdo veprim, sepse ju duhej të fokusoheshit në mendimet dhe nevojat tuaja.
Por, në mes të këtij muaji, Marsi më në fund kthehet drejtpërdrejt te Binjakët, që do të thotë se është koha për të rishikuar gjithçka që ka ndodhur në marrëdhënien tuaj që nga gushti.

Marsi do të lëvizë në të njëjtat shkallë si në fillim të gushtit dhe është retrograde, përveçse tani ka qartësi se si ndiheni dhe çfarë ju motivon të bëni ndryshime.
Kjo do të zgjasë deri në fund të marsit fhe për shumë njerëz, janari i Binjakëve shënon fundin e një marrëdhënieje që tashmë ka qenë në fije të perit.

Të ngjashme