Kush të bën më të lumtur?Ushqimi apo marrëdhëniet intime?

6 muaj më parë

Ndoshta ju ka habitur ky pohim, por është e vërtetë. 2.000 persona janë marrë në studim dhe 76% e tyre kanë pranuar se janë më të lumtur kur konsumojnë një pjatë të shijshme sesa kur kryejnë marrëdhënie seksuale. 

Disa nga ushqimet që i bëjnë të lumtur njerëzit sipas studimit janë: picat, çokollatat, hamburger, peshku, makaronat, biskotat, etj.

Ushqimi, sipas psikologëve është një nxitës i fortë hormoneve të lumturisë.

Të ngjashme