Kryefjala Logo

Kush mban kurorën në horoskop si shenja më egoiste në dashuri?

1 vit më parë

Ka një ndryshim mes dëshirës për më të mirën për veten dhe thjesht të qenit egoist. Vetë-respekti është në zemrën tonë nëse jemi apo jo të lumtur në këtë jetë dhe kur kemi respekt për veten, ne shmangim marrëdhëniet e këqija si dhe llojin e situatave ku duhet të jemi shumë komprometues.
Cila shenjë tregohet egoiste?

•Dashi
Nuk ju shqetëson të jeni egoist në dashuri, pasi jeni personi që jeton jetën tuaj dhe jeni ju që duhet të jeni ai që ka të drejtë kur jeni në dilemë.
Ndërkohë që jeni tepër dashamirës dhe bujarë me personin me të cilin jeni lidhur, ju jeni gjithashtu dikush që është gjithmonë i vetëdijshëm për aspektin e dhënies dhe marrjes në çdo marrëdhënie. Ju doni të jeni edhe më të vetëdijshëm për çfarë është ajo që po merrni, e cila kur duket se është shumë pak ju bën të ndiheni në limit dhe të nevrikosur.

Ju nuk jeni të frikësuar dhe prandaj nuk keni frikë të thoni atë që keni në mendje ose të ndryshoni gjërat rrënjësisht nëse i përshtatet personalitetit tuaj.
Urani ju bën ta doni dhe respektoni veten edhe më shumë dhe për shkak se nuk do ta lini kurrë veten të trajtoheni keq, do të ndërhyni dhe do të merrni me çdo kusht atë që ju nevojitet.
A jeni egoist?
Epo ju thjesht tregoni në mënyrë “pak egoiste” respektin për veten.

Të ngjashme