Kryefjala Logo

Kush gënjen më mirë,femrat apo meshkujt?

28 Prill, 2022 | 12:56 pm

Si fillim të njohim gënjeshtrat tipike të meshkujve:

1-Je e para që po e bëj këtë gjë
E thonë për të bërë përshtypje ose sepse nuk e mbajnë mend që e kanë bërë dhe herë të tjera.

2-Nuk do të bëj kurrë të vuash
Mos harroni..nëse dikush ju premton se nuk do t’ju bëjë të vuani, probabiliteti është që do ta bëjë!

3-E shikoj si shoqe
E bëjnë për mos t’ju lënduar dhe ti shpëtojnë debateve por na besoni,nuk e shikon si shoqe dhe ndjejnë tërheqje.

4-E kam vetëm kolege
Më fal,sa divorce janë firmosur nga koleget edhe njëherë?

5-Do të marr nesër në telefon
Eshtë një mënyrë e edukuar për t’ju thënë që nuk i interesoni dhe aq shumë.
Kur një mashkulli i pëlqen një femër do të bëjë të pamundurën për ta pasur.

Edhe pse burrat gënjejnë,studimet thonë se gratë e bëjnë më mirë këtë zanat.
Kjo sepse dijnë të kontrollojnë më mirë emocionet që lidhen me ndjenjat e fajit dhe pendesën.

Të ngjashme