Kush është çelsi i lumturisë?Injoranca!E pranon edhe shkenca

1 vit më parë

Nëse ajo që bëjmë përditë nuk është tjetër veçse të menduarit, mbledhjes i sa më shumë informacioneve, parashikimi dhe frika e së ardhmes, ndoshta është më mirë që të mësojmë t’i dorëzohemi ‘armikut’ pra: Injorancës!

” Vetëm injoranca mund të na dhurojë lumturinë e vërtetë”,shpjegon Michael Smithson, profesori i kërkimeve në shkollën e psikologjisë.

“Për të shijuar lirinë personale e keni të domosdoshme të mos njihni disa aspekte të jetës, qoftë asaj të tashme, qoftë së ardhmes”

Kurioziteti dhe kreativiteti ngacmohen te ne pikërisht për të mbushur boshllëqet prandaj duhet ta mirëpresim injorancën dhe ta mbushim me ide të reja!

Të ngjashme