Kryefjala Logo

Kurseni kur udhëtoni, Blue Taxi ofron çmimet më konkurruese në treg

6 Tetor, 2023 | 10:49 am

“Blue Taxi”, kompania e parë në tregun shqiptar me një flotë makinash elektrike. Momentalisht është kompania më in në treg e cila ka çmime konkurruese dhe ofron komoditetin sipas standarteve të klientit. Gjithashtu tërheq vëmendjen me logot e vendosura me aq detaje në çdo taxi që qarkullon në kryeqytet dhe jo vetëm.

Por sigurisht që “Blue Taxi” bën diferencën me çmimet. Për të gjithë ata që zgjedhin “Blue Taxi”, kompania ofron 20% ulje për udhëtimet tuaja me vlerë mbi 400 lekë. Por sigurisht që nuk mbaron me kaq, pasi ka çmimet më të mira edhe për lëvizjet jashtë kryeqytetit. Askush nuk hipën në “Blue Taxi”, me frikën se sa do të kushtojë, pasi “Blue Taxi” ofron tarifa konkurruese fikse, të cilat i gjeni më poshtë:

Tiranë – Rinas (brenda unazës) – 1100 lekë
Tiranë – TEG (brenda unazës) – 600 lekë
Tiranë – QTU (brenda unazës) – 800 lekë
Tiranë – Durrës – 2200 lekë
Tiranë – Golem – 2500 lekë
Tiranë – Gjiri I Lalzit – 2500 lekë
Tiranë – Elbasan – 2200 lekë
Tiranë – Fier – 5000 lekë
Tiranë – Vlorë – 6000 lekë
Tiranë – Sarandë – 13000 lekë
Tiranë – Krujë – 2200 lekë
Tiranë – Shkodër – 6000 lekë
Tiranë – Kukës – 8000 lekë
Tiranë – Korçë – 9000 lekë
Tiranë – Pogradec – 7000 lekë
Tiranë – Prishtinë – 14000 lekë
Tiranë – Budva – 12000 lekë
Tiranë – Ulqin – 9200 lekë

Çfarë prisni akoma, rrëmbeni telefonin dhe për më shumë informacion kontaktoni në numrin 067 444 4444.

727082E2 4392 4E17 8032 A89C4F1A0818

D519CE37 3829 4937 8E7A A481BAE77CAF

Të ngjashme