Kryefjala Logo

Kurrë mos ja dërgoni partnerit këto mesazhe!

21 Mars, 2022 | 1:44 pm

1-Ku humbe?
Ky është një lloj presioni që mund t’I bësh partnerit. Në njëfarë mënyre, ju po i kërkoni llogari. 

2-Pse nuk më shkruan shpesh?
Ju mund të keni më shumë kohë se partneri juaj për ta përshëndetur me mesazhe, por duhet të mendoni edhe kohën e tjetrit. Fakti që partneri juaj nuk ju shkruan sa herë doni ju, nuk do të thotë se nuk ka interes për ju. 

3-A kam unë shumë rëndësi për ty?
Dalja në konkluzion para kohë, do dëmtojë lidhjen tuaj.

4-Pse nuk më pyete që po del?
Ju keni marrë vesh që partneri juaj ka dalë me shoqërinë dhe ju vjen inat pse nuk ju pyeti në kohën që ju do donit t’iu lajmëronte. 
 T’ju pyeste?Kush jeni ju?Mamaja??

Të ngjashme