Kryefjala Logo

Kur vjen puna tek marrëdhëniet intime,këto shenja nuk bëjnë dot pa të

8 Prill, 2022 | 12:41 pm

1-Ujori
Karakteri i tij erotik është gjithmonë i lartë dhe është në kërkim të partnerit të duhur me të cilin do të bëjë aktin intim.
Ajo që nuk dini është se Ujori nuk bën kompromise për atë që dëshiron.

Ujori do të bëjë bashkë komunikimin fizik dhe atë mendor për marrëdhënie intime.
Është gjithmonë në kërkim të dikujt që do ta “karikojë” atë.

2-Dashi
Një shenjë aventuriere dhe aq impulsive sa gjithmonë kërkon diçka për ta bërë jetën emocionuese.
Do e keni të vështirë të përkushtoni një Dash sepse mërzitet shpejt dhe kërkon partnerë të ndryshëm.

Koha që kalon me partnerin është e paharrueshme.
Di si të dhurojë një marrëdhënie të shpejtë dhe të egër por edhe të ëmbël dhe romantike.

Të ngjashme