Kryefjala Logo

Kur vjen puna tek dashuria,kjo shenjë do kërkojë këshilla nga shoqëria

6 Shtator, 2023 | 2:33 pm

Keni ndonjëherë ndjenjën se duhet të kishit dëgjuar këshillat e miqve tuaj, por nuk e keni dëgjuar dhe tani, ja ku jeni, keni ngecur.

Duhet, do, mund, nuk e bëri…?!

Për këtë shenjë horoskopi po flasim:

•Peshorja

Ju me të vërtetë nuk jeni lloji i personit që luan sipas rregullave të krijuara nga njerëzit e tjerë, dhe kështu kur miqtë tuaj ju thonë se ka diçka që nuk shkon me personin me të cilin jeni në një lidhje, ju menjëherë i shpërfillni ata, duke i kritikuar ata miq si ‘xheloz’ ose ‘gjykues’.

Gjëja e fundit që ju nevojitet është që dikush të gjykojë se si keni marrëdhënie me partnerët tuaj, dhe megjithatë, gjatë tremujorit të fundit të hënës në Binjakët më 6 shtator 2023, do të vini re se ata miqtë tuaj kishin të drejtë.

Ka diçka që nuk shkon me marrëdhënien tuaj dhe partnerin tuaj dhe kjo mund të jetë një nga ato gjëra që ju duhet të pranoni.

Shokët tuaj kishin të drejtë dhe ju nuk e patë atë derisa ishte tepër vonë.

Herën tjetër, të paktën do të merrni parasysh atë që thonë ata.

Të ngjashme