Kur, si dhe çfarë mesazhi të dërgoni pas një takimi të parë

6 muaj më parë

Më në fund keni shkuar në një takim të parë që nuk ishte i tmerrshëm dhe do të dëshironit t’i shihnit përsëri për të parë se ku shkojnë gjërat.
Por sa shpejt duhet t’i dërgoni mesazhe pas takimit tuaj dhe cilat janë rregullat zyrtare të mesazheve pas takimit të parë? A duhet t’i ndiqni ata në Instagram?
Nëse u shkruani atyre, çfarë duhet të thoni?

•Sa shpejt është “shumë shpejt” për të shkruar mesazhe pas një takimi të parë?
Kur bëhet fjalë për dërgimin e mesazheve, varet vërtet nga ajo që po kërkoni dhe si shkoi takimi.
Nëse thjesht po kërkoni për një mesazh, atëherë mund të jetë një ide e mirë të prisni pak më shumë për të dërguar një mesazh dhe kur ta bëni, përpiquni ta mbani atë të shkurtër dhe të rastësishëm.

Nëse kjo është rreptësisht një situatë miqsh me përfitime, mund të jetë një ide e mirë të prisni t’i dërgoni mesazhe derisa të jeni gati t’i shihni përsëri.

Nëse jeni më të interesuar për një marrëdhënie, atëherë rregullat janë pak më të komplikuara.
Vërtet varet nga sa mirë ka shkuar takimi juaj.
Nëse ishte e qartë se të dy keni kaluar një kohë fantastike , mos hezitoni të kontaktoni edhe ditën tjetër.

Nëse dëshironi të prisni pak më shumë sepse keni kaluar mirë, por nuk jeni të sigurt nëse e kanë bërë edhe ata, jepini dy ose tre ditë.
Për më shumë se kaq, mund të lini përshtypjen se nuk jeni vërtet të interesuar ose se dërgimi i mesazheve ndaj tyre ishte një mendim i mëvonshëm.

Shembuj se çfarë të dërgoni pas një takimi të parë:

•”Unë kam qenë duke menduar për ty që kur u larguam. A e ke arritur në shtëpi?”

•”Kam një orar të plotë në punë këtë javë, por jam plotësisht e lirë të shtunën.
Duhet të provojmë atë vend të drekës që më përmende”.

• “Nuk mund të ndaloj së luajturi këngën për të cilën më tregove. Unë qesha ndërsa imagjinoja se po kërceje me ritmin.”

• “Më vjen shumë mirë që i ke bërë gjërat të rehatshme. Isha nervoze, por menjëherë u ndjeva e qetë rreth teje.”

• “Ti sugjerove një restorant të mrekullueshëm. Tani është radha jote të shkosh atje ku dua unë. Takohemi së shpejti?”

• “Unë nuk kam qeshur kështu prej vitesh! Mezi pres ta bëj përsëri.”

• “E pashë atë dokumentar në Netflix për të cilin më tregove. Ne duhet ta diskutojmë këtë personalisht!!!”

Të ngjashme