Kryefjala Logo

Kur shikoni këto shenja,çdo mundim i juaji për lidhjen është e kotë

22 Mars, 2023 | 3:09 pm

Diçka në lidhjen tuaj nuk duket si duhet, kështu që keni pyetur veten nëse duhet të qëndroni apo të shkoni.

Mund të ketë edhe shenja delikate që lidhja juaj ka përfunduar, por megjithatë, nuk mund të mos pyesni veten: “A duhet të ndahem me të dashurin (ose të dashurën)?”

Në fund të fundit, ju dëshironi të jeni të sigurt përpara se të vendosni se është koha për t’u ndarë dhe për të vazhduar përpara.

•Kërkoni miratimin e të tjerëve për partnerin tuaj

A duhet të inkurajoni të gjithë ata që njihni që ta pëlqejnë partnerin tuaj?

Nëse jeni përpjekur të fitoni miratimin për marrëdhënien tuaj nga njerëzit e tjerë që janë të rëndësishëm për ju, dëgjoni.

Njerëzit që ndihen të lumtur dhe të sigurt për të qenë në marrëdhënie të mira nuk janë atje duke u përpjekur të bindin të tjerët që ta pëlqejnë partnerin e tyre. Partneri juaj duhet të vijë organikisht, pa u përpjekur t’i shisni njerëzit në atributet e tyre pozitive.

•Ju krijoni justifikime për të justifikuar sjelljen e partnerit tuaj

Ju është dashur të justifikoni partnerin tuaj sikur të ishte i lodhur, i sëmurë, i zemëruar ose thjesht nuk ju pëlqente dikush/diçka? A mendoni se duhet t’u kërkoni falje të tjerëve për sjelljen e partnerit tuaj rregullisht?

Justifikimet janë një shenjë e madhe se po shikoni flamuj të kuq të ndezur në marrëdhënien tuaj.

Ju duhet të jeni krenarë për partnerin tuaj dhe mënyrën se si ai i trajton gjërat.

Nëse nuk jeni, ndarja mund të mos jetë një ide e keqe.

•Dashuria nuk është arsyeja juaj për të qëndruar në lidhje

Kur nuk jeni të dashuruar me dikë, por qëndroni për shkak të rrethanave tuaja të jetës,të tilla si bashkëjetesa, financat e përbashkëta ose bashkë-prindërimi i një kafshe – kjo është veçanërisht tinëzare.

Nëse po qëndroni për qenin ose fëmijët ose sepse nuk doni të lëvizni, kjo është një shenjë e fortë që duhet të ndaheni dhe të bëni një ndryshim.

Edhe pse përfundimi i një lidhjeje është i vështirë, alternativa është të ngecesh. Nëse do ta bëni këtë, ju gjithashtu mund ta zotëroni atë dhe të angazhoheni.

Nuk ka më arsye për t’u shqetësuar për dashurinë.

Ju po zgjidhni të qëndroni në një marrëdhënie pa dashuri dhe të vendosni për më pak.

Të ngjashme