Kryefjala Logo

Kur kohërat e këqija trokasin në derë,çiftet e lumtura bëjnë këto gjëra

23 Shtator, 2022 | 11:23 am

Martesa nuk është e lehtë.
Ju duhet të punoni në të dhe keni nevojë për disa blloqe themelore të ndërtimit gjatë periudhave të tranzicionit.
Këtu janë disa mënyra për ta mbajtur martesën tuaj të qëndrueshme dhe të lumtur gjatë periudhave të stresit ose ndryshimit të madh:

1-Bashkohuni në ekipin “Ne”.
Ruani mentalitetin e ekipit. Për sa i përket punëve të shtëpisë, studiuesit zbuluan se çiftet janë më të lumtur kur i bëjnë ato së bashku.
Ata zbuluan gjithashtu se nuk është ndarja aktuale e punës ajo që ka rëndësi por sa i kënaqur është çifti me atë ndarje të punës.
Një mentalitet ekipi i lë të dy partnerët të ndihen të mbështetur, pavarësisht se kush po bën çfarë.
Ju ndani qëllime ,nëse është bërja e pjatave të mbrëmjes ose marrja e djalit tuaj në kopesht,thjesht planifikoni së bashku .

2-Ushqeni dashurinë tuaj me gjëra të vogla
Bëni diçka të papritur që tregon se jeni të interesuar,ato gjeste të vogla kushtojnë shumë.
Përqafohuni pak më gjatë në mëngjes, sillni lule në shtëpi pa arsye, komplimentoni veshjen e tij ose sillni një filxhan kafe dhe do të zbuloni se veprimet flasin vërtet më shumë se fjalët.
Ato momente të vogla janë një shpëtimtar gjatë kohërave sfiduese.
Ata janë një mënyrë tjetër për të thënë “Të dua dhe të vlerësoj. Dhe unë jam pranë teje në gjithçka “.

Të ngjashme