Kryefjala Logo

Kur jeni tërheqës keni këto përparësi

16 Prill, 2022 | 1:24 pm

•Sipas një studimi njerëzit që ndihen shpesh të uritur, preferojnë gratë me peshë më të madhe.

•Kur një grua gjen një burrë tërheqës, ajo flet me një zë më të lartë.

•Gratë që janë duke marrë kontraceptive janë më të joshura nga burrat me tipare shumë mashkullore por këto të fundit lidhen shpesh me sjelljet agresive dhe numrat më të larta të divorcit.

•Fëmijët të cilët janë të lindur kur prindërit e tyre ishin në të 30-tat janë cilësuar më tërheqës.

•Nëse jeni tërheqës keni të ngjarë të dënoheni pak nëse shpalleni fajtor apo të mos dënoheni fare.

•Politikanët më simpatikë pasqyrohen më shumë në raportimet e lajmeve se sa ata që janë më pak tërheqës.

•Në mesjetë gratë e fisnikëve të pasur gëlltisnin arsenik për të përmirësuar pamjen e fytyrës.

•Amerikanët shpenzojnë çdo vit më shumë para për rregullimin e pamjes së jashtme sesa për shkollimin.

•Gratë e shikojnë një burrë më tërheqës kur shohin gra të tjera që e shohin apo i vardisen atij.

Të ngjashme