Kryefjala Logo

Kur është momenti i duhur për të thënë “Të dua” në një njohje

2 vite më parë

Kjo fjalë kaq romantike duhet të vijë në kohën e duhur, për të mos pasur më pas një ndikim jo të pëlqyeshëm tek ju.
Para se t’i thoni dikujt “të dua” kur keni nisur një lidhje duhet të keni parasysh këto gjëra:

1-Sigurohuni që keni kaluar nga “unë” në “Ne”
Vetëm kur kaloni shumë eksperienca bashkë dhe filloni ta bëni personin që doni pjesë të jetës suaj mund t’i shprehni dashurinë.

2-Mund ta thoni të paktën pas 3 muajsh lidhje
Merrni kohën e duhur para se të shprehni dashurinë. Ekspertët e dashurisë kanë treguar për se zhvillimi i dashurisë kërkon të paktën tre muaj.

3-Thuaje kur nuk të intereson nëse personi tjetër nuk ndjen të njejtën gjë
Duhet të ndiheni të qetë për çdo përgjigje që mund të merrni nga ai/ajo.
Ndihuni të sugurt për ndjenjat që do të shprehni edhe nëse partneri juaj nuk është ende gati të thotë të njëjtën gjë.

Të ngjashme