Kuptimet që fshihen në gishtin ku vendosni unazën

2 vite më parë

Krahasojeni gishtin e unazës me gishtin tregues dhe zbuloni karakterin tuaj. Të gjithë bëhemi paksa të çuditshëm dhe të interesuar kur bëhet fjalë për atë se çfarë thotë gjatësia e gishtit të unazës për personalitetin tonë.

Rasti A: Sharmante dhe racionale

Nëse gishti juaj i unazës është më i gjatë se gishti tregues, ju jeni një person sharmant. Gjithashtu jeni një person që i shpëtoni problemeve dhe dini të dilni nga çdo situatë. Mund të bëheni agresiv por jeni gjithashtu edhe tip shumë i ndjeshëm ndaj të tjerëve.

Rasti B: Të sigurt dhe efikas

Nëse gishti juaj i unazës është më i shkurtër se gishti tregues, ju jeni një person i sigurt dhe dini sesi t’i bëni gjërat. Ju pëlqeni të punoni vetëm sepse kjo është mënyra më efektive për arritjen e qëllimeve tuaja. Megjithatë, jeni padyshim një njeri egoist. Ju vlerësoni ato që kemi por përpiqeni gjithmonë për më shumë.

Rasti C: Paqësore dhe e shoqërueshme

Nëse gishti juaj i unazës është njësoj i gjatë sa ai tregues, jeni tip paqeruajtës, që ka tendencën të shmang konfliktet. Dëshironi të keni marrëdhënie të mira me këdo, jeni besnike dhe partner i kujdesshëm. Megjithatë, ka një anë të zjarrtë te ju që del në pah nëse dikush ju bën të tregoni anën tuaj më të keqe.

Të ngjashme