Ku lind konflikti i meshkujve me perzervativin?

2 vite më parë

Janë të gjitha justifikime patetike egoiste që nuk marrin parasysh rreziqet e shëndetit, tuajin dhe të tij si edhe rrezikun për një shtatzëni të mundshme.

Arsyetimet kryesore të përdorura nga burrat kur nuk duan të përdorin mbrojtës:

1) Nuk gjej prezervativë që më përshtaten. Ama mos harroni: Më mirë i sigurt se sa i kënaqur.

2) Seksi pa prezervativ është më i mirë. A është më mirë të kesh SIDA ose të mbetesh shtatzënë që të kesh një ndjenjë më të mirë apo ndoshta është më mirë të mendosh para për shëndetin tënd? Ju as nuk duhet të mendoni se cili është zgjidhja më e mirë.

3) Rri e qetë, nuk kam sëmundje. Dhe besoni se kemi besim vetëm sepse ju e shprehni me gojë? Me një person që e thotë këtë, edhe nëse ai ka tre çertifikata mjekësore që e dëshmojnë si fakt nuk duhet besuar.

4) Unë jam alergjik ndaj lateksit. Nëse tashmë e dini që jeni alergjik ndaj lateksit, atëherë duhet të dini se tregu ka plot pa latex! I keni harruar ato?

Të ngjashme