Kryefjala Logo

Ku gaboni kur shkruani CV-në tuaj?

2 vite më parë

CV është prezantimi juaj që shërben për një punëdhënës si t’ju njohë dhe t’ju japë mundësinë e punësimit.

Kur shkruani një CV,përpiqeni tē shkruani versionin më të mirë tuajin për të rritur mundësinë e punësimit.
Nëse e gjeni veten duke i tepruar aftësitë apo eksperiencat tuaja më mirë ta ndalni atë mendim!

Një studim zbuloi se shumica e punëdhënësve kishin eliminuar një kandidat nga gara për t’u punësuar pasi kishin zbuluar “informacione të tepruara apo të pasinqerta” 

Gjithashtu kanë thënë se kandidatët kanë qenë të pasinqertë rreth aftësive të tyre dhe kanë gënjyer për edukimin apo kualifikimet e tyre.

Ndaj më mirë pak informacion por i sinqertë.

Të ngjashme