Ku duhet të çosh një vajzë nëse është takimi juaj i parë?

1 vit më parë

“Vendi është gjëja kyçe e takimit të parë. Nuk duhet të dilni në kafene apo bare tjera”-ka thënë Louanne Ward.

Duhet të zgjidhni një vend ku mund të pini koktejle të ndryshme sepse ju jep mundësinë të zgjidhni çfarë dëshironi së bashku dhe me këtë rast ka bashkëveprim mes të dyve.

Një ‘lounge’ është një vend më shik për të dalë krahasuar me një kafene.
Por edhe dita kur dilni ka rëndësi!

Hiqni dorë nga takimet e  para në fundjavë sepse janë ditë me shumë zhurmë, shumë njerëz,prandaj zgjidhni një ditë tjetër të javës, që është dhe më e qetë,kështu mund të njiheni më mirë.
Mos e teproni me pijen!

Të ngjashme