Kryefjala Logo

Kryefjala sondazh: Vitin e Ri do e kaloni me familjen apo shoqërinë?

28 Dhjetor, 2023 | 1:45 pm

Viti i Ri është një festë e cila kalohet kryesisht me familjen madje një nga ato festa që na mbledh të gjithëve bashkë. Bëhet fjalë për familjen e në plan të dytë kalon shoqëria.

Të njëjtën gjë e ka treguar edhe sondazhi në Instagramin e Kryefjala.com. Vitin e Ri do e kaloni me familjen apo shoqërinë?

96% e ndjekësve kanë zgjedhur familjen dhe vetëm 4% kanë zgjedhur shoqërinë. Duke treguar edhe njëherë rëndësinë që ka familja.

6A294EAC F0AE 4D06 9389 00EF442AEC95

Të ngjashme