Kryefjala Logo

Kryefjala sondazh: Çfarë hanë më shumë shqiptarët për Vit të Ri?

28 Dhjetor, 2023 | 1:31 pm

Çdo vend për Vit të Ri ka disa zakone nga të cilat nuk heq dorë. Ashtu është edhe ushqimi e kryesisht ëmbëlsirat. Dy ëmbëlsirat tradicionale që shqiptarët preferojnë në natën e ndërrimit të viteve janë bakllavaja dhe kadaifi, të cilat i bëjnë me kujdes amvisat tona.

Rreth 24 orë më parë Kryefjala.com ka realizuar një sondazh: Çfarë do të hani për Vit të Ri: Bakllava apo Kadaif.

Rreth 84% kanë zgjedhur bakllavanë, e 16% kadaifin duke treguar edhe njëherë apasionimin pas bakllavasë, të cilën familjet e përgatisin vetëm një herë në vit.

5EB902AF 41A0 4F64 878E 0E9661026121

Të ngjashme