Kryefjala Logo

Krevati është për fillestarë por i keni provuar këto vënde për marrëdhënie intime?

2 vite më parë

Edhe ajo punë do terezinë e vet!
Rutina mbyt gjithçka e sidomos diçka aq pasionale dhe të zjarrtë si akti intim.
Gjithmonë duhet të mendoni për diçka të re që mos të bëhet bajate dhe thjesht një “detyrë”

Ne ju këshillojmë disa vënde që janë brenda shtëpisë suaj:

-Shkallët
Në orën e vonë të natës maksimumi do t’ju shohë ndonjë mace.Nëse i ke brenda në shtëpi pastaj akoma më mirë.

-Përballë pasqyrës
Një pasqyrë e madhe që tregon gjithçka ndez pasionin dhe dëshirën.

-Kolltuk
Një kolltuk i butë dhe i mbledhur ju fal disa momente të paharrueshme

-Lavatriçja
Klasike por efektive gjithmonë!

Të ngjashme