Kryefjala Logo

Kostumi më i mirë i Halloween-it për çdo lloj personaliteti

19 Tetor, 2023 | 12:34 pm

Ndërsa disa njerëz fillojnë të planifikojnë kostumet e tyre të Halloween muaj më parë – dhe ne i vlerësojmë këto suksese të larta – ka disa prej nesh që duan të vishen, por thjesht nuk mund të kuptojnë se çfarë të jenë për Halloween çdo vit.

Ne duam të dukemi mirë, por duam gjithashtu të sigurohemi se kemi veshur diçka me të cilën ndihemi rehat. Dhe mbi të gjitha, duam një veshje që do t’i përshtatet personalitetit tonë. Pra, në thelb, ne duam të dallojmë me një kostum unik, por gjithashtu duam të ndihemi si vetvetja.

•Kostum shkencëtar

Ky lloj është më shkencori nga çdo lloj personaliteti. Këta njerëz janë të njohur për mendjet e tyre brilante, gjithmonë plot me teori dhe ide. Ata kanë lindur gjeni krijues që duan gjithçka dhe gjithçka shkencë, kështu që pse të mos jeni në të vërtetë shkencëtarë këtë Halloween?

Ky është kostumi i përsosur për këtë lloj personaliteti dhe është kaq i lehtë për t’u bashkuar. Gjithçka që ju nevojitet është një pallto laboratori, disa doreza dhe çdo gjë tjetër me të cilën dëshironi ta kombinoni.

Dhe nëse vërtet dëshironi ta çoni atë në një nivel të ri dhe të argëtoheni pak në këtë festë, mund t’i bëni një kthesë kostumit dhe të shkoni si një shkencëtar i çmendur. Pse jo? Në fund të fundit është Halloween. Specifikimet janë krejtësisht opsionale, meqë ra fjala.

•Kostumi i Nënës Natyrë

Këta janë njerëz moralë që kërkojnë gjithmonë të kenë një ndikim pozitiv në botë. Ata duan të ndihmojnë të tjerët, kujdesen thellë për ndjenjat e tyre dhe do të luftojnë për atë që besojnë me gjithçka që kanë.

Ky lloj personaliteti është i njohur për kujdesin për botën para se të mendojnë për veten e tyre, kështu që ky kostum është i përsosur. Ky kostum i Nënës Natyrë mishëron gjithçka që jeni dhe atë që përfaqësoni.

Gjithçka që ju nevojitet për t’i bashkuar janë disa gjethe dekorative për t’u ngjitur në shiritin tuaj të kokës dhe rreth kostumit tuaj dhe një shumë e gjelbër.

•Kostumi Belle nga Bukuroshja dhe Bisha

Një tip i tillë kërkon bukurinë dhe mirësinë në jetë. Ata janë shpirtra të butë, të dhembshur që janë krenarë që i kanë të gjitha këto cilësi dhe frymëzojnë të tjerët me mirësinë e tyre.

Belle nga Beauty and the Beast përfaqëson të gjitha këto karakteristika në mënyrë perfekte. Edhe pse ajo ka qenë një princeshë klasike e Disney-t për një kohë, Belle është bërë një ikonë aktuale e kulturës pop gjithashtu falë ri-imagjinimit të personazhit në filmin e vitit 2017.

Në vend që të vishni fustanin e saj ikonik të topit të verdhë, një pamje më e lehtë dhe pak më ndryshe në këtë kostum është të vishni fustanin më të thjeshtë blu dhe të bardhë të Belle. Kjo veshje tregon gjithashtu pafajësinë dhe ndjeshmërinë e Belle më shumë sesa veshja e saj e verdhë.

Të ngjashme