Kryefjala Logo

Konferenca e jashtëzakonshme në Kosovë! “Allure Beauty” prezanton sekretin e bukurisë pa ndërhyrje kirurgjikale: Jamber!

1 Qershor, 2022 | 4:47 pm

Ku shihni emrin e “Allure Beauty” mbrapa shkon suksesi. Ne ju kemi prezantuar me Jamber, produktin që premton dhe realizon rininë e përjetshme për ju. (Lexo këtu)
Ndërkohë që fundjavën e kaluar “Allure Beauty”, klinika më e mirë e mjekësisë estetike ka mbajtur konferencën për prezantimin e Jamber edhe në Prishtinë Kosovë! Surpriza fillon këtu!

4A27DB01 430F 40B5 AC46 2AAD45F88964

DC7C4F85 3A9D 42B0 A8A0 49052795D6DC

Konferenca më e madhe dedikuar revolucionit në mjeksinë estetike është mbajtur “Swiss Diamond”, ku pjesëmarrës kanë qenë mjekët më në zë shqiptarë, europianë dhe jo vetëm. Ka qenë një konferencë e jashtëzakonshme me mbi 500 pjesëmarrës të interesuar për tu njohur me revolucionin Jamber, aq sa pjesëmarrja ka dalë jashtë parashikimeve të organizatorëve. Të gjithë kanë dalë mjaft të kënaqur dhe ka qenë konferenca më e suksesshme në fushën e estetikës. Madje për shkak të fluksit të madh, “Allure Beauty”, do të rikthehet me një konferencë të dytë për “Jamber” në Kosovë.

“Allure Beauty” ka sjell pas Shqipërisë edhe në Kosovë Jamber, si distributori i parë në vend.

D19AE33E D39D 4CEF 93F7 FE1CF165A8B6

F320375A 9594 4E30 A595 517C52C87B6C

AAC73369 5F35 4C77 97DD 9446AB01C809

39B1CFFF 3FD0 4A1B 8090 E03BEB62A888

B65397F6 9C8E 42BA BD68 D2C2FB53B815

Të ngjashme