Kryefjala Logo

Kjo shenjë vendos të bëjë një ndryshim rrënjësor

25 Maj, 2023 | 3:07 pm

•Virgjëresha
Sinqerisht, ju nuk hidheni në bord kur nevojitet ndryshim.
Ju jeni shumë më tepër dikush që ju pëlqen të mbështeteni tek të besueshmet dhe gjëra të tilla si ‘ndryshimi i madh’ ju trembin.
Kjo është nëse nuk mund ta shihni rrugën tuaj drejt atij ndryshimi dhe të gjeni diçka super pozitive për të.
Dhe, më 26 maj 2023, do të jeni në gjendje ta shihni këtë pozitivitet ashtu siç do të bëhet e qartë për ju gjatë kalimit të Uranit sekstil të Venusit.

Ju dhe partneri juaj keni kaluar vetëm në kufijtë e ndryshimit. Madje jeni mësuar që gjërat të jenë goxha të qëndrueshme dhe, mirë, të mërzitshme … kjo ka qenë në rregull me të dy deri tani.
Çfarëdo që të ndodhë sot, dijeni se deri në fund të ditës, ju dhe partneri juaj do të ‘guxoni të shkoni atje’ dhe ‘ku’ do të thotë, vetëm ju dhe partneri juaj do ta dini. Një gjë është e sigurt: do të jetë ndryshe!

Të ngjashme