Kryefjala Logo

Kjo shenjë po kalon nëpër disa luhatje humori

19 Korrik, 2023 | 2:29 pm

Sot mashtrojmë veten si njerëz të durueshëm, të qetë dhe zemërmirë. Sot, ne shkojmë nga fqinji miqësor në Godzilla për tre sekonda.

•Gaforrja
Me siguri ju vjen inat që keni ardhur këtu për të kërkuar horoskopin tuaj të përafërt të përditshëm. Pse unë, ju mund të pyesni. Pse JO ty, Gaforre? Kjo është pyetja e vërtetë. Gjatë Uranit, ju nuk jeni vetvetja, kështu që nuk është personale. Sot ju ndiheni paksa të lodhur. Nëse lotët rrjedhin sot, ata do të jenë të përkohshëm, por ndërsa ata janë të rrjedhshëm, do të ndiheni sikur universi po qesh fshehurazi me ju.

19 korriku 2023, është dita kur lëshoni përbindëshin tuaj të brendshëm në botë dhe ‘bota’ është shumë e gëzuar. Kjo është një shaka; ata nuk do të jenë të gëzuar kur ju urreni aq fort ndaj tyre, saqë bëheni ‘personi më i frikshëm që kanë parë ndonjëherë’. Tërbimet e temperamentit janë letrat e vetme në dorën tuaj në këtë ditë, dhe nëse duhet të kënaqeni, atëherë qoftë kështu. Të gjithë do ta kapërcejnë, apo jo?

Të ngjashme